• Balea Milch & Honig Żel pod Prysznic 300 ml

Symbol: 8259-uniw
Brak towaru
8,43 zł Brutto
Wpisz swój e-mail
Opinie
Wysyłka w ciągu 10 dni
Cena przesyłki 10 zł Brutto
Dpd dostawa do Punktów Pickup 3 zł Brutto
Paczkomaty InPost 10 zł Brutto
Orlen Paczka 10 zł Brutto
Pczkomat InPost za pobraniem 16 zł Brutto
Kurier DPD 16 zł Brutto
Kurier 16 zł Brutto
Kurier (Pobranie) 20 zł Brutto
Dostępność Brak towaru
Waga 0.4 kg
Zostaw telefon

Balea Milch & Honig to kremowy prysznic o zmysłowym zapachu mleka i miodu, który pozostawia skórę miękką i dobrze nawilżoną. Dzięki zawartości mleka modyfikowanego z białkiem mleka, produkt chroni skórę przed wysuszeniem, zapewniając jej odpowiednie nawilżenie. Formuła z AquaCellSoft dodatkowo pielęgnuje skórę, nadając jej gładkość i elastyczność. Produkt jest pH-neutralny oraz posiada kompatybilność skórną potwierdzoną dermatologicznie, co czyni go odpowiednim nawet dla skóry wrażliwej.

Odkryj profesjonalną pielęgnację dla swojej skóry z Balea Milch & Honig

Pojemność: 300 ml

Składniki:Aqua , Sodium Laureth Sulfate , Cocamidopropyl Betaine , Sodium Chloride , Coco-Glucoside , Glyceryl Oleate , Glycerin , Panthenol , Hydrogenated Starch Hydrolysate , Lac Powder , Mel , Niacinamide , Opuntia Ficus-Indica Stem Extract , Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride , Citric Acid , Glycol Distearate , Gellan Gum , Glyceryl Stearate , Disodium EDTA , Magnesium Sulfate , Sodium Sulfate , Hydrogenated Palm Glycerides Citrate , Tocopherol , Parfum , Benzyl Alcohol , Benzyl Benzoate , Hexyl Cinnamal , Limonene , Sodium Benzoate , Phenoxyethanol , Benzoic Acid , CI 10316 , CI 45100

Marka::
Balea
Wersja::
Milch & Honig
Kraj pochodzenia::
Niemcy
Ilość w kartonie::
24
Objętość towaru w mililitrach dla jednostki standardowej:
300
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci
Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Cookies w celu realizacji usług. Korzystanie z witryny oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.