• Balsam Nawilżający Coco Instituto Español (500 ml)

Symbol: S0569049
32,90 zł Brutto
szt. Do przechowalni
Opinie
Wysyłka w ciągu 10 dni
Cena przesyłki 10 zł Brutto
Dpd dostawa do Punktów Pickup 3 zł Brutto
Paczkomaty InPost 10 zł Brutto
Orlen Paczka 10 zł Brutto
Pczkomat InPost za pobraniem 16 zł Brutto
Kurier DPD 16 zł Brutto
Kurier 16 zł Brutto
Kurier (Pobranie) 20 zł Brutto
Dostępność Mało
Waga 0.553 kg

Zamówienie telefoniczne: 509045053

Zostaw telefon

Balsam Nawilżający Coco Instituto Español (500 ml) to wysokiej jakości produkt przeznaczony dla osób wymagających, które dbają o swój wizerunek i poszukują najlepszych kosmetyków dla podkreślenia swojej urody. Jeśli należysz do tego grona, produkty Instituto Español w 100 % oryginalne zostały stworzone z myślą o Tobie.



  • Płeć: Unisex
  • Wydajność: 500 ml
  • Właściwości: Nawilżający
  • Zalecane stosowanie: Wszystkie rodzaje skóry
  • Struktura: Balsam
  • Składnik:
    • Polyisobutene
    • Propanediol
    • Propylene glycol
    • Rheum rhaponticum root extract
    • Tetrasodium glutamate diacetate
    • Tocopherol
    • Triethanolamine
    • Water (Aqua)
    • Allantoin
    • Benzyl salicylate
    • Butylphenyl methylpropional
    • Caprylyl glycol
    • Carbomer
    • Cetearyl ethylhexanoate
    • Cocos nucifera (coconut) oil
    • Coumarin
    • Dimethicone
    • Fragance (parfum)
    • Gardenia taitensis flower extract
    • Glyceryl stearate
    • Hydroxyethyl acrylate/sodium acryloyldimethyl taurate copolymer
    • Isopropyl myristate
    • Paraffinum liquidum
    • Peg-100 stearate
    • Peg-7 trimethylolpropane coconut ether
    • Peg-8 distearate
    • Phenoxyethanol
    • Cetearyl alcohol
    • Cetyl alcohol
Szerokość:
7
Wysokość:
22
Głębokość:
4
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci
Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Cookies w celu realizacji usług. Korzystanie z witryny oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.